Varför använda Aquaflex för träning?

Det är tre huvudsakliga anledningar att använda Aquaflex när
man vill stärka sina bäckenbottenmuskler.


1. Aquaflex erbjuder ett motstånd via graviationen. Jämför man med vanlig gymträning används ofta redskap med vikter tillsammans med gravitationen för att enklare träna rätt muskler. Med motstånd blir det helt enkelt lättare att minska och öka den träningen genom att öka och minska vikterna.

2. Aquaflex ger vetskap om att träningen och övningarna utförs på ett korrekt sätt. Många kvinnor tycker det är svårt att på rätt sätt träna bäckenbottenmuskulaturen, speciellt när man först börjar. Det är svårt att känna exakt var man ska knipa och spänna. Genom att använda Aquaflex tvingas man göra rätt för att inte konen ska åka ut.

3. Användandet av Aquaflex gör att det blir ett riktigt träningspass och inte bara något man gör lite då och då. Har man ett redskap är det enklare att avsätta 20 minuter när man tränar.

Många användare av Aquaflex känner att det verkligen stimulerar träningen och det är lättare att träna sin bäckenbottenmuskulatur.

I ett test av brittiska Channel 4 Emabarrasing Bodies fick Aquaflex bästa rekommendationer som träningsredskap för bäckenbottenmuskler.

Gravid AB, som driver Kniiip.se, har sålt Aquaflex i Sverige sedan år 2001 och har fått mycket positivt gensvar för denna produkten. Både från barnmorskor, läkare inom inkontinens och användare.